Ștefan Florescu, Mincinosul Lunii

Posted on Feb 17 2016 - 10:10am by PR

Premiul ”Mincinosul lunii” revine pentru luna Februarie lui Ștefan Florescu.

Cum să te lauzi că oferi ceva gratuit, când acel serviciu oricum nu se plătește? Cum să minți și să îți bați joc de oameni pe față? Și apoi să le ceri votul, că doar ai dat atâtea lucruri gratuite pentru ei…

Astăzi, Ștefan Florescu promite elevilor din Sectorul 6 că vor beneficia de abonamente GRATUITE la bibliotecile de cartier. Bibliotecile statului, cele la care nu trebuie să achiți intrare sau taxă de ședere.

Bine, nu avem pretenții că domnul Ștefan Florescu a fost în vreo bibliotecă, poate crede că e ca la cinematograf, cu bilet.

Pentru o informare corectă a cetățenilor și a Mincinosului Lunii, Ștefan Florescu, de pe site-ul Bibliotecii Metropolitane București (www.bibmet.ro) aflăm:

”Cum îți faci permis la BMB: Te prezinți personal cu Buletinul/Cartea de identitate/Pașaportul și completezi o cerere. NU COSTĂ NIMIC, nu e nevoie de fotografii, timbre sau coli A4. Permisul se eliberează pe loc.”

Ștefan Florescu oferă gratuit ceva ce oricum nu costă nimic. Mare realizare, mare caracter.

Nu vreți să o lăsați mai moale cu minciunile, domnule Florescu? Ca să mai dați șanse și altora să câștige premiul ”Mincinosul Lunii”. Dumneavoastră deja sunteți super-calificat.

Leave A Response