Scapam de lucrarile de la metroul din Drumul Taberei

Posted on Jun 18 2015 - 10:51am by Povesti din Sectorul 6

IMG_20150617_144155Vine toamna, bine-mi pare! Ce-i drept, mai sunt vreo două luni bune până atunci, dar din surse sigure am aflat că toamna asta se astupă toate gropile făcute pentru lucrările de la metroul din Drumul Taberei. Așa că să ne bucurăm, cu precauție, dar să ne bucurăm. Precauția vine din faptul că nu avem nici o încredere în autoritățile locale care e posibil să mai găsească tot felul de lucrări de suprafață care să întârzie întoarcerea asfaltului și spațiului verde.

Moderație se cere și pentru cei care speră să vadă metroul funcționând. Asta pentru că deși cei de la Transporturi (de unde am primit și informația aceasta) susțin că lucrările de suprafață sunt finalizate aproape complet, darea în funcționare a metroului va mai dura. Oricum ne-am obișnuit și cu praful și mizeria din ultimii ani și nici prin cap nu ne trecea că după atâtea anunțuri de încetare a lucrărilor o să mai apucăm să le vedem finalizate. Dar măcar din toamnă vom putea circula omenește la suprafață. Așa că să ne bucurăm pentru apropiata revenire la normalitate.

WordPress Author Box
Povesti din Sectorul 6

Povești din Sectorul 6 este o inițiativă civică a unui grup de jurnaliști care locuiesc în acest sector. Nu avem nici o afiliere politică și nu ne interesează să ne asociem nici unui grup de interese. Singurul nostru scop este să oferim informații valoroase celor care locuiesc în Sectorul 6 sau celor interesați de această zonă a Capitalei.

Leave A Response