Sănătatea oamenilor este în pericol. Acuzații grave aduse unui candidat la Primăria Sectorului 6!

Posted on Apr 28 2016 - 10:50am by PR

Scandalurile iau proporții pe măsura ce alegerile locale se apropie. Candidații de la sectoare își aduc acuzații care mai de care mai scandaloase și grave. La sectorul 6, conflictele escaladează pe munții de gunoaie lăsați moștenire de, încă primarul în funcție, Rareș Mănescu. Moștenitorul acestuia, deputatul PNL Răzvan Mironescu îl acuză pe “independetul” Ștefan Florescu că-și bate joc de cetățeni oferindu-le mâncare expirată în Săptămâna Patimilor. Mai mult, acesta susține că proveniența banilor din care Florescu își face campanie de mai bine de un an de zile este de natură interlopă și nimeni nu s-a sesizat până acum.
“Domnul Florescu ar face bine sa dea explicații cetățenilor cu privire la banii obținuti de la clanul sportivilor și să nu le mai dea mâncare expirată și sticle de apă umplute cu apă de la robinet. Oamenii se plâng că s-au îmbolnăvit și Florescu le promite spital în sectorul 6.”
Mai mult, pe pagina de Facebook a deputatului Răzvan Mironescu, atacurile aduse contracandidatului său de la PSD sunt mai dese decât postările cu activitățile de campanie.
Lupta pentru Primăria Sectorului 6 se arată a fi una agresivă deși, oficial, campania încă nu a început.
Potrivit sondajelor, favorit este Gabriel Mutu (PSD)-33%, urmat de Ștefan Florescu-26% și pe locul trei, Răzvan Mironescu (PNL)-18%.

 

IMG_2622

WordPress Author Box

Latest posts written by

Leave A Response