Ce bine ne-nțelegem noi doi. Povestea dintre Florescu și Mănescu

Posted on Jul 2 2015 - 10:32am by Povesti din Sectorul 6

19411_861771090554841_6677324355433502099_nAcum vreo două luni și un pic apărea un nou cavaler al intereselor cetățenilor din Sectorul 6. Era peste tot, critica în stânga și în dreapta, punea pe Facebook imagini compromițătoare despre realizările primarului Rareș Mănescu, organiza mitinguri de protest în gura parcului din Drumul Taberei. Cum îl întreba un jurnalist despre primar, cum lua foc. Rar ne-a fost dat să vedem pe cineva atât de pornit pe Rareș Mănescu. Mai mult chiar, a pornit o acțiune de strângere de semnături pentru demiterea primarului. Sectorul 6 s-a umplut de corturi care raportau cu mândrie că cetățenii se încolonează disciplinați în spatele celui care e SINGURUL capabil să le apere interesele: Ștefan Florescu.

Departe de noi gândul să punem sub semnul îndoielii intențiile celui care se vrea candidat la Primăria Sectorului 6. Are tot dreptul să se organizeze și să organizeze cum crede el de cuviință, dar nu putem să nu rămânem muți de uimire în fața imaginilor cu domnia sa și primarul Rareș Mănescu. Și nu sunt vechi, ci de acum, de la dezvelirea monumentului lui Mihai Viteazu. Eveniment la care cei doi au stat împreună, au discutat îndelung și au râs cu pofta la tot felul de glume pe care nu le-au împărtășit publicului. Nu ne miră nici acest lucru, pentru că se știe că în politică nu ai prieteni sau dușmani, iar oamenii îi caracterizezi după interesul de moment. Dar uimiți suntem. Și încă ce uimiți. Pentru că imaginile vorbesc și ne lasă cu multe întrebări.

Florescu Manescu

La urma urmei, când a fost sincer domnul Florescu? Atunci când îl critică cu patimă pe primarul Mănescu sau atunci când stă la taclale prietenoase cu el? Noi ce să mai înțelegem din toate astea? După ce îl faci albie de porci la cât de slab primar e, ieși împreună cu incriminatul pe la evenimente publice ca să dezveliți statui împreună? La fel de ciudat e și primarul în funcție despre care ne-am tot întrebat de ce nu are nicio reacție la adresa atacurilor lui Ștefan Florescu. Acum se explică de ce Rareș Mănescu nu a zis nici pâs la câte a încasat de la Ștefan Florescu. Așa că în situația asta începem să privim cu alți ochi apropierea de PNL a celui care se dorește candidat la primăria Sectorului 6.

11140341_861285510603399_1474998396790725686_n

Înțelegem că la noi se acceptă multe în politică, dar asta nu înseamnă că nu suntem încă o dată dezamăgiți de jocurile de culise.

WordPress Author Box
Povesti din Sectorul 6

Povești din Sectorul 6 este o inițiativă civică a unui grup de jurnaliști care locuiesc în acest sector. Nu avem nici o afiliere politică și nu ne interesează să ne asociem nici unui grup de interese. Singurul nostru scop este să oferim informații valoroase celor care locuiesc în Sectorul 6 sau celor interesați de această zonă a Capitalei.

Leave A Response